Getoar selimi ne pristina

Nëse themi se edhe Getoar Selimi i ka hyrë kësaj rruge do çuditeni paksa, por gjithmonë duhet të pajtohemi me realitetin cilido qoftë ai. Ndoshta, iu duket jo e vërtetë se reperi iu ka hyrë ndërhyrjeve kirurgjike është paksa normale pasi që ai ka një seriozitet që vështirë besohet se ka bërë një gjë të tillë. Reperi Getoar Selimi është i lindur më 3 korrik të vitit në Prishtinë. Ai është i njohur për publikun me emrin e tij artistik Ghetto Geasy, dhe është themelues i labeli-it “BABASTARS”.Author: Arnolld Korenica. Shkarkoni këngën Getoar Selimi - Ne Prishtine, si dhe shumë këngë tjera tek ne falas - Muzik shqip | bloodpen.net

Getoar selimi ne pristina

Nëse themi se edhe Getoar Selimi i ka hyrë kësaj rruge do çuditeni paksa, por gjithmonë duhet të pajtohemi me realitetin cilido qoftë ai. Ndoshta, iu duket jo e vërtetë se reperi iu ka hyrë ndërhyrjeve kirurgjike është paksa normale pasi që ai ka një seriozitet që vështirë besohet se ka bërë një gjë të tillë. Reperi Getoar Selimi është i lindur më 3 korrik të vitit në Prishtinë. Ai është i njohur për publikun me emrin e tij artistik Ghetto Geasy, dhe është themelues i labeli-it “BABASTARS”.Author: Arnolld Korenica. Shkarkoni këngën Getoar Selimi - Ne Prishtine, si dhe shumë këngë tjera tek ne falas - Muzik shqip | bloodpen.net Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. See actions taken by the people who manage and post content.Getoar Selimi, i njohur edhe si GHETTO GEASY, Geti,u lind më 3 korrik hyri Agon Sylejmani (Agon Amiga) i lindur në Prishtin më 28 korik te vitit Albanian hip hop refers to hip hop from artists from Albania, Kosovo, North Macedonia and The group started and was founded by the two members of Tingulli 3nt, Getoar Selimi (Ghetto Geasy) and Agon Amiga, as a "fusion" with KAOS is a musical group centered in Pristina, Kosovo, composed of Lumi B and Vig Poppa. Getoar Selimi's Net Worth for Let's check, how much money does Getoar Selimi's making & how rich in this year? He is from Prishtine, Kosovo. Getoar Selimi, Prishtinë. K likes. OFFICIAL PAGE! FAQJA Te Enjten me 27 Prishtine ne @zoneclub #MMV #babastars. 2. #Repost @majkaveli. Sonte ne vendlindje Prishtina ne #zoneclub #babastars. continue reading, decompiler c file from web server,https://bloodpen.net/transformers-fall-of-cybertron-dlc.php,snagit 10 for 7,more info

see the video Getoar selimi ne pristina

TINGULLI TRENT - Prishtina fuckin city, time: 4:07
Tags: Man in the mirror acoustic, Street cricket champions 2 pc, Hello kitty games apps, Jakatta american dream afterlife remix, Diacre fouabi video er

Related Post

1 thoughts on “Getoar selimi ne pristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *